Weekenden byder på koncerter for Ukraine

Profilbillede

Kulturium, Røde Kors Ishøj samt en lang række frivillige er gået sammen om at skabe spændende kulturevents denne weekend – bl.a. koncerter. Overskuddet går til humanitært arbejde i Ukraine.

Weekenden kommer ikke til at gå stille for sig i Ishøj. Her har flere borgere og virksomheder i fællesskab planlagt forskellige events, der kan tiltrække opmærksomhed, få besøgende og ikke mindst skabe et økonomisk overskud, der kan gå til nødlidende ukrainere.

Det er via organisationen Røde Kors, at indsamlingen kommer til at foregå. Det er også gennem denne organisations arbejde, at overskuddet skal komme ukrainere til gode via hjælpearbejde i det krise-ramte land.

Masser af spændende arrangementer

Et team af frivillige fra Ishøj har sammen med Kulturium og Røde Kors planlagt spændende tiltag, hvor hele familien kan deltage.

Fredag d. 11. marts kl. 11.00 er der bankospil. Der er ligeledes fællessang med temaet ’Fred’. Det er kulturskoleleder og pianist Poul Rosenbaum, der forestår sidstnævnte event.

Lørdag d. 12. marts kl. 13.15 er der ligefrem magisk familiebanko samt visning af biograffilmen ’Encanto’.

Lørdag d. 12. marts kl. 17.00 er der støttekoncert

Jakob Illeborg fra DR’s Kontant er vært for koncerten, der bl.a. byder på sangeren Bryan Rice, entertaineren Anders Lassen, sanger Trine Therkelsen samt det ukrainske band RUNA.

Ishøj er langt fra det eneste sted, hvor der afholdes koncert til fordel for Ukraine – dette foregår flere steder i landet med bl.a. kirkekoncerter og events planlagt af andre frivillige.

Fælles for de mange koncerter er at støtte Ukraine, at indbyde til fred samt at støtte humanitært arbejde.

Billetter kan købes i Kulturium.

Kilde: Redaktionen