Teaterforestilling i Kulturium: Som søstre vi dele

Profilbillede
Cille Rosentoft

Kom til spændende girafteater i Kulturium. Det er en forestilling for de 4-10 årige med fokus på et altid relevant emne: At dele sine ting.

Den 28. august klokken 13.00 afholder Kulturium musikteater for de mindste. Forestillingen “Som søstre vi dele” tager fat på de menneskelige relationer og behandler et emne, som alle børn kender. Det kan være så svært at dele og i denne teaterforestilling behandles emnet, så det vil være oplagt, at tage en snak om det efterfølgende.

Forestillingen er gratis, hvis du er medlem af Girafklubben. Hvis ikke du er medlem, koster en billet 25 kroner for børn og unge. Prisen er 35 kroner for medfølgende voksne. Alle øvrige koster 50 kroner. Hvis du køber i løssalg er prisen 125 kroner, så det kan godt betale sig, at bestille billetter inden.

Hvis du endnu ikke er medlem af Girafklubben, skal du overveje det. Det er en børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år. Et medlemskab giver adgang til forskellige oplevelser og arrangementer - nogle til en billigere pris og andre helt gratis. Du kan læse meget mere om Girafklubben på Kulturiums hjemmeside, hvor du også kan bestille billetter til teaterforestillingen.

Kilde: Redaktionen