Signe Svendsen Trio kommer forbi Ishøj på forårsturné

Signe Svendsen Trio spiller i Kulturium Musikteater i Ishøj den 26. marts.
Profilbillede

Signe Svendsen Trio giver koncert i Kulturium Musikteater i Ishøj den 26. marts kl. 20.00. Her kan du glæde dig til både nyt lys over bagkataloget og helt nye sange.

Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik. Album for album og koncert for koncert har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed.

Udover Signe består trioen af Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard,harmonika) og Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar). Med disse musikere kan publikum komme hele registret igennem og samtidig opleve Signe Svendsens sange i en nedbarberet, eksperimenterende og nærmest filmisk udgave.Flyd væk fra hverdagen

Flyd væk fra hverdagen

Signe Svendsen siger selv:

”Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i den her trioversion, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. Der er plads til at fortælle historierne og plads til, at publikum kan flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner - jeg elsker det virkelig.”

Trioen har indspillet EP’en Genbesøgt, der udkom i august 2021. Den består af udvalgte sange fra bagkataloget i helt nye versioner; genelsket og nyindspillet.

Billetter til koncerten den 26. marts kan købes for 195 kr. i musikteatrets billetsalg eller på Kulturium Musikteaters hjemmeside her.

Kilde: Ishøj Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.