Knap 20 (år) op – Sømændene giver jubilæumskoncert i Ishøj

Foto: Ishøj Kommune.
Profilbillede

Sømændene er på landsdækkende turné i anledning af deres 20 års jubilæum, og de giver koncert i Kulturium Musikteater i Ishøj den 2. april kl. 20. Her kan du glæde dig til en fest både på scenen og blandt publikum

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer - vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland - stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved.

Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.

I år er det en del koncerter, genstande og over 20 år siden, at Sømændene første gang optrådte.

I 2013 skiftede orkestret navn fra De Glade Sømænd til Sømændene.

Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de ni sømænd for et markant anderledes show i dag.

Publikum vil opleve nostalgi, sing-a-long og skålesange, men også en storladen og moderne koncert.

Knap 20 (år) op vil være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser.

Publikum vil helt sikkert føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været en rød tråd gennem alle 20 år.

Fra ølkasser til store festivaler

Turnéen er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans.

Fra frække sange på ølkassen til starten på rigtige scener og nu faste traditioner på flere af landets største festivaler og spillesteder.

Og fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.

Billetter til koncerten koster 200-275 kr. og kan købes på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Der er mulighed for både sidde- og ståpladser.

Kilde: Ishøj Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.