Ishøj: Stor fejring af borgmesteren

Profilbillede
dato

Lørdag d. 26. marts blev Ishøjs borgmester fejret med manér. Byrådsmedlemmer, partikolleger, familie og venner var alle med til at give byens førstedame en god dag.

Merethe Amdisen (S) er Ishøjs borgmester. Det har hun været siden 2021, hvor Ole Bjørstorp gik af efter hele 22 år på posten. 

Hun er den første kvinde på posten og har siden 2021 haft travlt med at gøre godt for borgerne i Ishøj. Nu var det deres tur til at give godt tilbage til Merethe Amdisen.

Borgmesteren rundede nemlig et skarpt hjørne med 50-års fødselsdag. Denne blev fejret på bedste vis i lækre lokaler.

50-års fødselsdag med manér
Hele herligheden løb af stablen på Oasen på Vildtbanegård på Vejlebrovej. Her var både venner, familiemedlemmer, byrådsmedlemmer og lokale partikolleger mødt op for at gøre dagen helt speciel. Borgmesteren er da også selv meget aktiv, både lokalt, men også socialt. 

”Det er vigtigt at være til stede og komme rundt i lokalsamfundet. Der er jeg jo privilegeret i, at mine børn er store og min mand, der selv er politiker, har forståelse for det, at der er travlhed, og at jeg skal ud til mange ting,” fortæller Merethe Amdisen i et interview til Sjællandske Nyheder.

Lørdag eftermiddag blev en fejring, der var en borgmester værdig – Ishøjs nye borgmester var det også glad for det store fremmøde.

Kilde: Sjællandske Nyheder