Byhave for Børn: Tag børnene med til en festlig dag i det grønne

Profilbillede
Marie Nørgaard

Kulturium inviterer både små og store til Byhave for Børn i Ishøj Byhave. Det løber af stablen lørdag den 18. september kl. 11-14. 

Byhaven er blevet forvandlet til et slaraffenland for børnefamilier, med masser af aktiviteter, musik og teater for hele familien. I kan f.eks opleve den unge rapper Karla. 

Her kan du se nærmere på programmet:

Koncert med Karla

Kl. 12.45 går rapperen Karla på scenen. Karla elsker musik og føler sig hjemme på en scene. Trods sine 11 år har hun allerede masser af erfaring og mere end 50 koncertoptrædener under bæltet. 

Ishøj Danser

Kl. 11 og 13.15 kan du opleve Ishøj Kulturskoles danselærer Pavel Herrera Duquesne til Costa del Sol Disco. Der danses disco som i de glade 70'ere.

Børneteater med CHICKS

Kl. 11.30 præsenterer Hr. Teater familieforestillingen CHICKS - en klovneforestilling om to burhøns, der oplever friheden for første gang. Søskendeparret Hilda & Gump lever side om side, klemt inde i et lille bur. Men så går lågen op, og verden ligger for deres fødder.

Under hele arrangementet vil der være forskellige aktiviteter børn og voksne kan deltage i: Ansigtsmaling, skattejagt, kreativt værksted og bogsalg af børnebøger.

Der sælges ikke mad til arrangementet, men du er meget velkommen til at tage din egen mad med og holde hyggelig picnic i byhaven. 

Hvis vejret ikke arter sig, rykker vi indenfor i varme og tørvejr i Kulturium Musikteater.

Arrangementet er gratis, og man kan købe slik, popcorn, frugt og drikkevarer. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge, som foregår rundt omkring på Vestegnen fra den 10. til 19. september. 

I år er temaet for kulturugen 'Naturens steder - stedernes natur'. Læs mere om arrangementet og hvad der ellers sker i kulturugen lige her.

Kilde: Redaktionen