Styrkelse af foreningslivet i Ishøj Kommune: Samarbejde mellem Get2sport og Ishøj Volley og Beachvolleyklub involverer lokale unge i volleydags event

Foto: Ishøj Kommune.
dato

Get2sport og Ishøj Volley og Beachvolleyklub har indgået et samarbejde for at styrke foreningslivet i Ishøj kommune.

For nyligt blev der som en del af samarbejdet arrangeret en idrætsdag, som involverede 485 børn og unge fra lokalområdet. Den populære sport volleyball var på programmet for dagen, som blev holdt på Idræts- og Fritidscentret samt Gildbroskolen.

Formålet med idrætsdagen var imidlertid ikke kun at udøve sport. Dagen havde også fokus på at styrke fællesskabet og det frivillige engagement i Ishøj's foreningsliv, hvilket er central del af samarbejdet mellem Get2sport og Ishøj Volley og Beachvolleyklub.

Get2sport har i den forbindelse også sat sig en række generelle mål. Af disse inkluderer bl.a. at støtte og styrke vilkårene for frivilligt arbejde, at sikre at de frivillige har de nødvendige ressourcer til at være ledere og trænere, og også at hjælpe børn, der deltager i idræt og foreningsliv, til at klare sig bedre i undervisningen og opleve et stærkt fællesskab både i og uden for skolen.

En rapport fra det nationale forskningscenter, VIVE, understøtter get2sports indsatser. VIVE's evaluering af get2sport-indsatser rundt i landet viser, at aktiv deltagelse i foreninger kan have positive konsekvenser for børns trivsel og præstationer i skolen.

Ud fra dette kan vi konkludere, at samarbejdet mellem Get2sport og Ishøj Volley og Beachvolleyklub er med til at styrke både idræts- og foreningslivet i Ishøj kommune.


https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/get2sport-og-ishoj-volley-og-beachvolleyklub-samarbejder-om-at-styrke-foreningslivet-i-ishoj/
Kilde: Ishøj Kommune