Stofa Ishøj: Demian skaber resultater sammen med medarbejderne

Profilbillede

Hos Stofa i Ishøj Bycenter er filosofien klar: resultater er noget, man opnår i fællesskab og 33-årige butikschef Demian Tanyous har baggrunden til at bringe det bedste frem i medarbejderne.

Der er travlhed i Stofas nye butik i Ishøj Bycenter, der åbnede den 3. maj 2021. Og der har været stor interesse for Stofas produkter. Så stor at Stofa pr. 1. juni overtager drift og levering af tv og internet til næsten 6.000 borgere og hvis der ikke er styr på det, så går internettet ned og tv-skærmen går i sort. Der er altså noget på spil, men butikschef Demian Tanyous føler, at de har godt styr på det.

”Der er masser af mennesker i butikken, men vi har personale på arbejde til at klare det,” siger han.

Men Demian har også baggrunden for at håndtere en travl forretning. Med lederstillinger fra Espresso House og Telia og første del af HD-uddannelsen i bagagen føler han sig godt rustet til at klare udfordringen.

Noget af det, han har taget med sig fra sine tidligere stillinger, er en forståelse af, at resultater er noget, man opnår i fællesskab. Det handler om at udvikle medarbejderne i en retning, som de selv ønsker, men som samtidigt bunder i nogle fælles værdier. I Stofa har de først og fremmest tre værdier, som de arbejder ud fra, forklarer Demian.

”Vi lægger meget vægt på ordentlighed. Både medarbejderne imellem og over for kunderne. Og så er der fællesskabet. Vi er sammen om det her. Og vi er ambitiøse. Vi ved hvad vi arbejder hen imod og hvordan vi skal gøre.”

Demian føler sig godt tilpas med Stofas kerneværdier, og når man spørger, hvad der driver og motiverer ham, svarer han:

”At stå op om morgenen og arbejde med noget, der nytter. Jeg har mange mål, jeg gerne vil nå og i Stofa føler jeg, at jeg kan udfolde mig, og der bliver lyttet til mine ideer.”

Demian blev ansat i Stofa Ishøj den 1. april 2021 og er derfor ny i Stofa ligesom alle hans medarbejdere og det at starte butikken op fra bunden er noget af det, der motiverer ham i det daglige arbejde.

”Jeg har før overtaget gamle skibe og rettet op på dem, men det er første gang, at jeg er med til at starte noget helt nyt op. Men det er det, jeg kan. Jeg kan samle et team, der arbejder sammen mod et fælles mål.”

Næste store projekt for Stofas butik i Ishøj er Ishøj Bycenters populære sommerbillet, hvor Stofa i år har indgået et samarbejde med centret. Der bliver uddelt vand og slik til børnene og et godt tilbud til de voksne.

Læs mere om Stofas kampagner i Ishøj her.


Foto: Stofa kan findes i Ishøj Bycenter

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Demian Tanyous // Stofa Ishøj
False {
}