Relationskompetent pædagog søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Bøgely i Ishøj søger en relationskompetent pædagog 37 timer pr. 1.1.2024, eller snarest derefter. Stillingen er for tiden i vuggestueafdelingen, men du bliver ansat i hele huset 0 – 6 år.
Er du uddannet pædagog med særlig interesse for/erfaring i at arbejde med implementering af styrkede læreplaner og ønsker du at bruge dine pædagogiske kompetencer i et hus hvor der er mulighed for en høj grad af medindflydelse i den pædagogiske udvikling, så har vi drømmejobbet til dig.
Børnehuset Bøgely er en 0 – 6 års institution opdelt i tre afdelinger. Vi modtager ca. 150 glade og veloplagte børn hver dag.
Sammen står vi midt i en rivende pædagogisk udvikling, som vi gerne vil invitere dig til at være deltagende i. Med udgangspunkt i fællesskabet, har vi et konstant sigte mod høj faglig kvalitet, for at kunne skabe det allerbedste læringsmiljø for vores børn. Det er det uddannede personale der er ansvarlige for denne udvikling, hvorfor du skal være villig til at påtage dig det nødvendige pædagogiske lederskab i processen. Ejerskab til opgaveløsningen er en vigtig faktor for os, så en stor del af opgaven er kontinuerlige pædagogiske dialoger. De uddannede pædagoger i Bøgely mødes med korte mellemrum i et pædagogisk forum, hvor der arbejdes med og drøftes pædagogiske tiltag. Vi søger derfor en pædagog der både formår at redegøre for sit pædagogiske standpunkt ud fra nyeste forskning – og samtidig formår at forholde sig loyalt til det besluttede.
Vores aktuelle pædagogiske fokus er på at få de styrkede læreplaner ud at gå i praksis, lige fra de første pædagogiske overvejelser til evalueringsprocessen. I denne forbindelse er vi optagede af et højt (selv) reflektionsniveau over hvordan vi bringer os selv i spil, i udviklingen af det optimale pædagogiske læringsmiljø. I øjeblikket er vi desuden optagede af at få naturen bragt ind i hverdagen og har for nylig indkøbt bålhus som vi skal have gode traditioner omkring. Vi ønsker at bibringe børnene klimabevidsthed. Desuden er vi optagede af den sansemotoriske udviklings betydning for barnet. Vi har indrettet sanserum indendørs og har et nyt område til sanseintegration på legepladsen. Vi arbejder med børneyoga og er i øjeblikket ved at udbrede dette til hele børnehaveafdelingen – og på sigt også vuggestueafdelingen. Sammen skal vi gøre os overvejelser over hvordan vi får det største udbytte af disse tiltag, ligesom vi vil byde dine kreative interesser meget velkomne.
Vi har en børnegruppe der fordrer et tæt samarbejde med såvel vores forældre, som vores tværfaglige samarbejdspartnere, hvorfor det vil være en fordel at du i skrift og tale kan formulere dig i samme sprog og på samme niveau som disse, eller har forudsætninger for at lære dette.
Vi er interesserede i såvel nyuddannede pædagoger, som pædagoger med erfaring indenfor området.
Hvis ovenstående har vakt din interesse så send en motiveret ansøgning som indeholder dit bud på hvad netop du brænder for i den pædagogiske praksis og hvad du tænker at kunne bidrage med her i Bøgely.
Før du ansøger vil vi være meget interesserede i at se dig til et besøg her i Bøgely, hvor vi kan tilbyde en rundvisning og en uddybende samtale om ovenstående.
Vi glæder os meget til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ishøj Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ishøj Kommune, Ishøj Store Torv, 2635 Ishøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948769

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet