Omsorgscenter Kærbo- Torsbo søger en økonomi-administrativ medarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Elsker du tal og kan du holde orden i kolonnerne? Vil du hjælpe os med at holde styr på økonomien på Kærbo-Torsbo, der består af er 2 plejecentre beliggende på hver sin adresse i Ishøj kommune? Her er der en masse at holde styr på. Der er på Kærbo 104 plejehjemspladser, 19 fleks-boliger, eget produktionskøkken og en stor aktivitetsafdeling inkl. daghjem. På Torsbo er der 29 demensvenlige boliger og et mindre daghjem.

Vores formål er at understøtte borgerne til et sundt, aktivt og meningsskabende liv gennem involvering. At understøtte betyder for os, at vi hjælper borgeren til at træffe et valg på borgerens præmisser. Borgeren træffer i videst muligt omfang valgene selv, og vores opgave er at understøtte disse valg med faglighed og i samarbejde med alle relevante omkring borgeren.

For at vi sammen, kan lykkedes med det, har vi brug for din hjælp til at holde styr på økonomien bl.a. ved månedsvise økonomiopfølgninger, controlling, budgetlægning og budgetopfølgning og øvrige administrative opgaver som bidrager til at vi sammen kan opretholde en sikker og stabil drift til gavn for borgerne.

Du skal kunne lide systematik, sætte en ære i at overholde deadlines og have det sjovt samtidig. Du skal være god til relationer og kunne samarbejde med kollegaer i en ofte travl hverdag. Du vil indgå i et tæt samarbejde med, en anden administrativ medarbejder, ledergruppen, øvrige medarbejder, borgere og deres pårørende, samt relevante samarbejdspartnere på tværs i kommunen.

Vi forventer, at du kan koordinere og planlægge din arbejdsdag, så alle aftaler og deadlines overholdes. Du har en relevant uddannelse og en god økonomiforståelse, gerne fra en offentlig organisation. Har du kendskab til ældreområdet, er det en fordel. Du har gode kommunikative evner og kan formidle tal på en ukompliceret måde mundtligt og skriftligt. Du har nemt ved at navigere rundt i flere forskellige IT- systemer.

Er du blevet nysgerrig og har brug for at høre mere om os, er du velkommen til at ringe til administrativ medarbejder Carina Kastrup på tlf. 21439234 eller plejecenterleder Kathrin Meyer Lundberg på tlf. 20467220. Hvis vi ikke lige kan svare, så læg gerne en besked og vi vender tilbage til dig.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer og ansættelse sker ud fra gældende overenskomst.

Vi vil rigtig gerne se din ansøgning og CV senest den 1. maj 2024 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler den. 6. maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ishøj Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ishøj Kommune, Ishøj Store Torv, 2635 Ishøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031778

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet