Lokal kirke i Ishøj søger to korsangere

Profilbillede

Kirkekoret i Vejleå Kirke søger nye kræfter til at synge med i koret, nærmere bestemt en tenor og bas, og gerne snarest muligt. Måske er det noget for dig? 

Vejleå Kirke ligger i Ishøj, og efterlyser to sangere til kirkekoret og kantori. Du kommer til at synge til højmesser på søndage og helligdage kl. 10.00, inden da er der korprøve fra kl. 9.15. 

Ved højmesser synger koret motet og en sats, når der er altergang. Kirkekoret oplyser også i sit opslag, at der er korprøve om torsdagen fra kl. 18.00-20.30.

Du kan blive medlem af et spændende kor på 13 medlemmer, og udover højmesser er der også mulighed for at være medvirkende i kirkelige handlinger. 

Kirkekoret arbejder ud fra en turnus, og det betyder, at alle medlemmer har fri en søndag om måneden. Kirkekoret synger to-tre koncerter hvert år i kirken, og afholder også koncert i andre sammenhænge. 

Lønnen er på 2.700 kroner om måneden, kørselsgodtgørelse er betalt. 

To nye korsangere søges hurtigst muligt, og hvis det har fanget dig, så er du velkommen til at kontakte organist Carsten Popp på tlf: 2622 0960 eller mail: cp@ishoejkirker.dk.

Kilde: Redaktionen