Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Ishøj - mandag den 5. oktober


Ishøj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Straksdom for tyveri fra varevogn i Ishøj

Søndag den 4. oktober kl ca 02:15 blev en af vores patruljer opmærksom på en mand på Ved Stationen i Ishøj. Da politipatruljen holdt ind, forsøgte manden at flygt, men han blev dog hurtigt løbet op af politiet. Ikke langt fra stedet fandt politiet en varevogn på der blevet brudt op og kort derfra fandt politiet værktøj for ca. 50.000 kroner, som blev vurderet som tyvekoster. Den anholdte østeuroæiske mand erkendte indbrud og blev fremstillet i grundlovsforhør. Her blev han idømt en straksdom for 30 dages fængsel og blev udvist med indrejseforbud i seks år. 

Tyveri fra varebil i Brøndby

Torsdag den 1. oktober blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en varebil i Ulsøparken i Brøndby. Tyveriet var sket i tidsrummet mellem onsdag den 30. september kl. 20.00 og torsdag den 1. oktober kl. 07.00. En rude var knust, og der var bl.a. stjålet værktøj.

Værktøj stjålet fra varebil i Rødovre

Mellem torsdag aften kl. 17 den 1. oktober til fredag morgen kl. 6.30 den 2. oktober stjal tyve diverse værktøj fra en varebil parkeret på Kamstrupvej.

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne

1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

Narkokørsel i Glostrup

Søndag den 4. oktober kl 01:03, blev en af vores patruljer opmærksom på en yngre mand, som satte sig ind på førersædet af en bil på Sportsvej i Glostrup, selv om han virkede påvirket. Derfor kørte patruljen ind foran bilen, inden den kørte fra stedet. Efter standsning blev de tre personer i bilen testet med narkometer som vise udslag for hash. Narkometetet indikerede også at den 25-årige førere havde taget kokain og han blev anholdt.

Anholdt for narkokørsel i Brøndby

Fredag den 2. oktober kl. 00.50 bragte en patrulje en bil til standsning på Holbækmotorvejen. Føreren af bilen, en 26-årig mand, blev skønnet påvirket. Han blev, efter at have fået foretaget en narkometertest, anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han nægtede forholdet i øjeblikket. 

Sigtet for at stjæle tøj i Rødovre

Søndag den 4. oktober kl. 17.25 tilkaldte centervagten i Rødovre Centrum politiet, fordi man havde eftersat og tilbageholdt en butikstyv, der var stukket af med en del tøj. Efter undersøgelser rejste patruljen sigtelse for butikstyveri mod en 33-årig mand fra Frederiksberg, hvilket han erkendte.

 

Stor bøde for at køre uden førerret i Vallensbæk

Fredag den 2. oktober kl. 18.55 standsede en patrulje en bilist på Vallensbæk Torvevej. Føreren var en 24-årig mand fra Albertslund, og han kunne ikke fremvise et kørekort for hans førerret var nemlig inddraget. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret – en forseelse, der som udgangspunkt koster 7.000 kr. i bøde i førstegangstilfælde. Han erkendte.

 

Indbrud i lejlighed i Rødovre

I tiden mellem fredag den 2. oktober kl. 8 til søndag den 4. oktober kl. 10 blev der begået indbrud i en lejlighed på Hvidovrevej og rummene blev undersøgt for værdier. Det stjålne pt. ikke opgjort.

 

Tyve begik indbrud i Vallensbæk

I tiden fra lørdag den 3. oktober kl. 17 til søndag den 4. oktober kl. 11.30 blev et vindue brudt op i en villa på Nørrebred og rummene undersøgt for værdier. Der blev bl.a. stjålet computere. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Indbrud i Hedehusene 

Fra fredag den 2. oktober kl. 22 til lørdag den 3. oktober kl. 13 knuste en tyv en rude i et hus på Stenalderen og ledte efter værdier. I Bronzealderen blev et vindue brudt op fra fredag den 2. oktober kl. 15 til søndag den 4. oktober kl. 12.45 i en villa, der blev undersøgt for værdier. Og fra torsdag den 1. oktober kl. 10 til søndag den 4. oktober kl. 10.20 var der indbrud i en villa på Moseager.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

 

Mistænkt for indbrud anholdt på fersk gerning i Hedehusene

Fredag den 2. oktober kl 0332 blev flere af vores patruljer sendt til en virksomhed på Hovedgaden i Hedehusene, fordi vi modtog anmeldelse om at et indbrud var i gang i øjeblikket. Da vi ankom, forsøgte den mistænkte indbrudstyv at løbe fra politiet, men han blev stoppet af en politihund kort derfra, og han blev identificeret som værende en 26-årig mand fra Nordsjælland. Den 26-årige blev bragt til afhøring på politigården i Albertslund og her erkendte manden indbrud. 

 

Indbrud i villa i Albertslund

Søndag den 4. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Rønne Allé i Albertslund. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem fredag den 2. oktober kl. 18.30 og søndag den 4. oktober kl. 14.00. Et vindue var blevet brudt op, og der var bl.a. stjålet kontanter og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i villa i Ballerup

Lørdag den 3. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Macdonald Allé i Ballerup. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem onsdag den 30. september kl. 14.00 og lørdag den 3. oktober kl. 12.00. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet nogle møbler. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Villaindbrud i Rødovre

I løbet af en uges tid - fra fredag den 25. september kl. 10 til søndag den 4. oktober kl. 12.10 – blev et vindue brudt op til en villa på Damhus Boulevard. Der blev bl.a. stjålet el-værktøj og vin.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Indbrudstyv efterlyses i Rødovre

Torsdag den 1. oktober ca. kl. 22 stak en tyv af fra en villa på Rødovre Parkvej efter at have brudt en havedør og gået ind. Tyven beskrives som en dansk udseende mand, ca. 190 cm høj, ca. 30 år, slank, sort kort hår og spids næse. Han var iført en mørk anorak og slidte blå cowboybukser. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Vindue opbrudt i rækkehus i Rødovre

Fredag den 2. oktober mellem kl. 12.15 og 15.45 blev vindue brudt op til et rækkehus på Varnæsvej og rummene gennemgået for værdier. Der blev bl.a. stjålet porcelænsfigurer og smykker. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Undgå indbrud

Københavns Vestegns Politi opfordrer til at man er opmærksom på indbrud:
Lav ferieaftaler med naboen og skab liv i fraværet: Tøm post, fyld skraldespand, slå græs for hinanden
Ryd ikke op før ferie, lad huset se beboet ud
Hold øje i dit område – også om natten. Er noget unormalt – f.eks. personer eller biler, der ikke plejer at færdes der? Ser alt normalt ud hos naboen?
Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis det er akut, ellers 114
Arbejder du om natten – f.eks. med avisomdeling, renovation, som tankpasser eller lignende – så vær opmærksom på mistænkelige personer og biler i dit område
Lad ikke værdier ligge frit fremme – gem dem af vejen
Sådan beskytter du dig mod indbrud: www.dkr.dk 

Kilde: Københavns Vestegns Politi
False {
}