Ishøjs borgmester gennem 20 år går på pension

Profilbillede

Efter hele 20 år som borgmester, er det nu slut: Ole Bjørstorp går på pension. Ole Bjørstorp fra Ishøjlisten fik 560 personlige stemmer, men har valgt at trække sig tilbage. 

Han overlader nu arbejdet til nye kræfter i partiet, som efter hans eget udsagn ikke har været involveret i konflikter med andre byrådsmedlemmer. 

Det bliver Milishia Moradi, som overtager borgmesterens plads i byrådet, og Bjørstorp er glad for at overlade arbejdet til nye kræfter: 

“Tiden er inde til det aldersmæssigt, og jeg er lykkedes med missionen om at få den nye liste godt i gang, og nu vil jeg give andre muligheden for det politiske arbejde.” 

Det udtaler Ole Bjørstorp til Sjællandske Nyheder. Merete Amdisen, som bliver borgmester i Ishøj, ønsker Ole Bjørstorp held og lykke, og udtrykker respekt for hans mangeårige arbejde i byrådet. 

Ifølge Sjællandske Nyheder mener hun dog, at Ole Bjørstorp skulle have meldt sin beslutning ud inden valgdagen: 

“Jeg synes, man holder vælgerne for nar, hvis man ved, at man ikke vil drive det videre og ikke vil være med efter valget. Hvis det er tilfældet, så er det forkert at stille op. Men det har også været en hård valgkamp, og jeg ved ikke, om det har været medvirkende til beslutningen.”

Kilde: Redaktionen