Ishøj Kommune søger kandidater til arkitekturprisen 2024

Foto: Ishøj kommune.
dato

Hvem fortjener arkitekturprisen? Ishøj Kommune efterlyser kandidater til årets arkitekturpris 2024.

Ishøj Kommune efterlyser kandidater til arkitekturprisen 2024. Forslag kan sendes til plan@ishoj.dk. Prisen er tiltænkt at fremme byggeri af høj arkitektonisk kvalitet og at inspirere til attraktive byrum og anlæg. Den har også til formål at øge interessen for modernisering og vedligeholdelse af ældre bygninger og at bidrage til nytænkning og debat om arkitektur i kommunen. For at være berettiget, skal forslagene vedrøre projekter, der er etableret efter 2022.

Arkitekturprisen i Ishøj Kommune har været uddelt siden 2002 og gives til bygninger, byrum eller landskabsprojekter, der udviser høj arkitektonisk kvalitet. Prisen sigter mod at fremme god arkitektur og skabe interesse og forståelse for arkitektonisk kvalitet. Den skal desuden fungere som inspiration for kommende bygherrer.

Kriterierne for prisen prioriterer æstetik og kvalitet, som skal glæde borgere, erhvervsvirksomheder, institutioner og gæster. Prisen uddeles hvert eller hvert andet år, og alle har mulighed for at indstille et byggeri, byrum eller anlæg før fristen, som er den 23. august kl. 12.

I 2022 gik prisen til Ishøj Vandværk i kategorien Arkitekturpris. Vi ser frem til at modtage mange spændende forslag til årets pris og til at hylde endnu et projekt, der kan være med til at forme Ishøj Kommunes fysiske og æstetiske landskab.

https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/hvem-fortjener-arkitekturprisen/

Kilde: Ishøj Kommune