Ishøj Kommune lægger vejen for velfærdsfremme gennem dialogmøde

Foto: Ishøj Kommune.
dato

Dialogmøde om velfærdspolitik baner vejen for nye velfærdsstrategier i Ishøj Kommune.

Den 8. februar 2024 afholdt Ishøj Kommune et dialogmøde om velfærdspolitik med deltagelse af repræsentanter fra forskellige råd og udvalg. Mødet var et springbræt til dybere drøftelser omkring Ishøj Kommunes nye velfærdsstrategier, som Social- og Sundhedsudvalget igangsatte i august 2023.

Disse tre strategier, der dækker sundheds-, social- og ældreområdet, repræsenterer en konkretiseret vision for kommunens velfærdsområde. Formålet er at sætte en klar retning for den fremtidige udvikling på området.

Mødet fokuserede på en åben dialog om implementeringen af disse strategier og hvordan man bedst kan forbedre livskvalitet, styrke fællesskaber og skabe muligheder for udfordringer for Ishøj Kommunes borgere.

Fire hovedemner blev lagt til grund for diskussionerne under mødet. Disse var: Et værdigt liv, investering i forebyggelse, eksisterende fællesskaber og tilbud og tværgående sammenhæng. Disse emner formede grundlaget for den produktive dialog om kommunens velfærdsområde.

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Erkan Yapici, var til stede ved mødet og bidrog til diskussionerne. Han vil også være aktivt involveret, når udkastene til de nye strategier præsenteres for Social- og Sundhedsudvalget i foråret 2024.

Mødet var velbesøgt med repræsentanter fra Seniorrådet, Handicaprådet, Udsatterådet, Forældrerådet, Brugerrådet fra det gule hus, Folkeoplysningsudvalget, neurogruppen, de fleksible afklaringspladser og Plejehjemsbestyrelsen for Kærbo og Torsbo i attendance. Dette brede fremmøde af delegater understreger velfærdsområdets betydning i Ishøj Kommune.


https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/dialogmode-om-velfaerdspolitik/
Kilde: Ishøj Kommune