Ishøj Kommune forvandler vinterferien til en oplevelsesrig læringsfest for børn og unge

Foto: Ishøj Kommune.
dato

Vinterferien står lige for døren, og det betyder, at børn og unge i Ishøj Kommune kan se frem til et væld af sjove og lærerige aktiviteter, der vil skabe glæde i ferien.

Fra at komme en tur på ARKEN, snitte med naturcentret, til at lave musik på en iPad og være med til at spille teater, er mulighederne for en spændende vinterferie uendelige.

For at holde styr på de mange aktiviteter, er der oprettet en online oversigt. Her kan man finde informationer om tider, steder og indhold for samtlige aktiviteter, der er tilbudt i vinterferien. Så hvad enten der er tale om teater, musik eller natur, kan man nemt finde noget, der passer til ens børns interesser.

Oversigten over aktiviteterne kan let downloades, så man altid har den lige ved hånden. Dermed kan man nemt planlægge og skabe en sjov og indholdsrig vinterferie for sine børn og unge i Ishøj.

Ishøj Kommune glæder sig til at byde børn og unge velkommen til nogle spændende og oplevelsesrige dage i vinterferien, hvor læring og leg går op i en højere enhed.

Læs mere her: https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/fa-en-vinterferie-fuld-af-sjove-aktiviteter/

Kilde: Ishøj Kommune