Ishøj knuser KFUM Roskilde med 6-0 i oprykningsbrag

Scorer rigtig flot mål på frispark langt udefra.
dato

Ishøj IF triumferer i Roskilde: Storsejr sikrer værdifulde point i oprykningskampen

Ishøj IF leverede lørdag d. 13- oktober 2024 en pragtpræstation, da de gæstede KFUM BK, Roskilde. Cheftræner Abdullah Mahmoudi kunne med tilfredshed se sit hold dominere kampen og sikre sig en overbevisende 0-6 sejr, der holder dem i kampen om oprykning.

Mahmoudi indikerede efter kampen, at spillet først faldt i hak efter de indledende 15 minutter: "Vi starter lidt skidt ud, men efter små 15 minutter begynder tingene at fungere, og vi begynder at spille vores spil," sagde han. Oliver Sthaalros indledte målfesten ved at udnytte en retur, og kort efter øgede Adam Dahlstrøm til 0-2 efter godt pres.

Det blev til flere mål før pausen med flotte scoringer af Onur Gezen og Oliver Sthaalros, der selv omsatte et straffespark til 0-4. Ishøj IF satte sig dermed tungt på kampen med et flydende spil, der blev trænet hele ugen op til opgøret.

Selvom KFUM Roskilde i anden halvleg fik stabiliseret forsvaret, lykkedes det stadig Ishøj-spillerne at skabe chancer. Patrick Halle udnyttede en position ved bagerste stolpe på et hjørnespark til at score til 0-5, og kampens spiller Patrick Kenig satte punktum med et flot frisparksmål langt udefra.

Cheftræner Mahmoudi fremhævede Kenig som kampens spiller: "Selv om mange andre spillede en rigtig god kamp, styrede Patrick midtbanen både defensivt og offensivt. Han var med til at bygge spillet flot op og tog masser af ansvar."

Ishøj-spillerne vedbliver dog selvkritiske. Patrick Kenig sagde efter kampen: "Vi havde nogle udfordringer undervejs, og vores spil var ikke helt så flydende, som vi kunne have ønsket. Der er stadig noget, vi kan arbejde på, men det vigtigste i dag var at tage de tre point og masser af mål, som giver selvtillid til os spillere."

Med kampens resultat ligger Ishøj IF i et tæt opløb om oprykning, og Mahmoudi understregede vigtigheden af at fortsætte det gode spil mod rivalen Virum.

Næste kamp for Ishøj IF er et opgør imod Tuse IF. Det udspiller sig i Ishøj Idrætscenter Kunstgræs d. 19. oktober klokken 12:00.

Kampens resultat: 0-6 til Ishøj IF
Række: U19 Drenge Mester (06-07) Efterår

Mål
16'0-1Alexander Jolin
21'0-2Adam Dahlstrøm
29'0-3Onur Gezen
44'0-4Oliver sthaalros
79'0-5Patrick Halle
89'0-6Patrick Kenig
Kilde: Abdullah Mahmoudi