Havudsigt og mad krydret med kærlighed

Foto: Cafe Sesa . Cafeens udendørsarealer
Profilbillede

På havnen i Ishøj ligger en lille perle, som Ishøj-beboerne har stiftet bekendtskab med over sommeren. 

Cafe Sesa hedder stedet og de har været særdeles gode til at udnytte deres placering, så gæsterne kan nyde deres frokost, aftensmad, snacks eller kolde forfriskninger helt nede ved havnekanten. 
40-årige Fehmi driver dagligt cafeen, som han startede i 2015.
Siden da har der været travlt.

Når man spørger Fehmi, hvad hans succes skyldes, så er han ikke i tvivl.

”Vores lokation og vores service. Og så har SeSa en betydning.
Se er en forkortelse af det tyrkiske ord for kærlighed, Sevgi, og Sa er en forkortelse af det tyrkiske ord for respekt, Saygi.
Vi laver mad med kærlighed og serverer den med respekt,” forklarer Fehmi.

Både gæster og personale har glæde af lokationen, som Fehmi selv nævner, er så vigtig.

”Særligt om sommeren giver havnemiljøet en hyggelig og afslappet stemning. Vi føler, vi er på ferie i de omgivelser,” beretter han med et smil og fortsætter:

”Det er hyggeligt at arbejde her i Cafe SeSa, og man keder sig aldrig. Vi respekterer hinanden og har medarbejdere med mange forskellige nationaliteter.”

Og opskriften virker.
Gæsterne strømmer til cafeen på havnen og det er ikke bare nogle få sommerturister, der er tale om.

 ”Vi har en travl hverdag med mange store selskaber, blandt andet konfirmationer, bryllupper og barnedåb udover de daglige gæster,” fortæller Fehmi.

Men succes betyder ikke stilstand på Cafe SeSa. Nye tiltag er på vej for at forlænge den travle sommersæson.

”Vi er jo en helårs restaurant, men vi har mest travlt i sommersæsonen. Den vil vi gerne prøve at forlænge med flere tilbygninger, muligvis med en overdækket terrasse.”

Cafe SeSa har i dag to etager. Førstesalen byder på en fantastisk panoramaudsigt over Køge Bugt og en udendørs terrasse. Her er plads til mindre selskaber.
I stueetagen er der plads til de store selskaber med bar, dansegulv og live musik.

I sommerperioden er der borde og stole ved havnekanten og i tillæg hertil er der jævnligt live musik på Cafe Sesas udearealer og en stor græsplæne til gæsternes afbenyttelse. 

Hos Cafe SeSa bestræber man sig på at give gæsterne en personlig oplevelse og derfor har du også mulighed for at leje cafeen, hvor du kan strikke din fest sammen, præcis som du vil have den.
Fehmi og hans cafe kan rumme op til 300 gæster i sommerperioden og 100 om vinteren.  

Uanset, om det er store fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb eller firmaarrangementer, det handler om, så har cafeen mulighed for at skabe rammen om din perfekte dag, og så endda i smukke omgivelser. 

Vil du læse mere om Cafe Sesa og se deres menukort, kan du tjekke deres hjemmeside ud her og tage et kig på deres Facebookside her!

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Cafe Sesa