Har du brug for penge til et klimaprojekt?

Profilbillede
Cille Rosentoft

Hvis du har en god idé, der kan hjælpe klimaet, men mangler penge til at føre den ud i livet, så kan du nu søge om penge. Grønt Råd tilbyder økonomisk støtte til grønne projekter inden for klima, natur og miljø med en ny årlig klimapulje på 50.000.

Hvis du vil i gang med at føre din grønne idé ud i livet, men mangler penge til at komme i gang, så skal du bare i gang med at søge nu. Ansøgningsfristen er den 1. oktober. 

Sidste års Klimaår i Ishøj Kommune resulterede blandt andet i en ny årlig klimapulje på 50.000 kroner. Alle kan søge om tilskud fra puljen. Så uanset om du er borger i kommunen, en del af en institution eller en forening, så kan du søge om tilskud til lokale projekter, afholdelse af arrangementer eller andre lokale miljøtiltag.

”Vi vil gerne vil støtte op om de grønne projekter, som borgerne måtte have, men som mangler støtte til at blive ført ud i livet. Vi håber at se mange projekter fra borgere, hvis hjerte banker for klimaet, og som har viljen til også at handle på det, tage et lokalt medansvar og bidrage til den grønne omstilling,” siger Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

Ansøgningsfristen i 2021 er den 1. oktober. Du kan finde et ansøgningsskema lige her, hvor du også kan læse mere om klimapuljen, og hvordan du søger.

Kilde: Redaktionen