Frivillige corona-ambassadører deler værnemidler ud for at forhindre nedlukning i Ishøj

Profilbillede
dato

I Ishøj er frivillige corona-ambassadører trådt ind i kampen for at nedbringe smitten og undgå nedlukning. De deler gratis værnemidler ud til områdets beboere.

Bilal Corap er frivillig corona-ambassadør i Ishøj, og han har sammen med andre frivillige taget kampen op mod et smigende smittetal i Ishøj. Han deler derfor gratis værnemidler ud til beboere i det område, hvor han selv bor. 

De ønsker at være med til at gøre folk opmærksomme på, at den triste udvikling i smittetallet, kan medføre en nedlukning. “Det ville påvirke alle,” siger Bilal Corap til TV2 Lorry.

Indsatsen fra de frivillige kommer ovenpå et par måneder, hvor Ishøj har været ramt af høje smittetal og nedlukninger. Hvis ikke tallet kommer ned, kan kommunen risikere endnu en nedlukning.

De frivillige corona-ambassadører vil de næste tre-fire uger være på gaderne og dele små brune papirsposer ud til beboere i Ishøj. I de små brune poser er der håndsprit, mundbind, spritservietter og information om, hvor og hvornår man kan blive testet i Ishøj.

Det kan være du møder de frivillige corona-ambassadører en af de nærmeste dage. Du kan finde dem søndag formiddag og onsdag eftermiddag i området omkring Strandgårdsparken.

Kilde: Redaktion