Første spadestik til ny letbaneforplads i Ishøj fejres med kunst og fællesskab

Foto: Ishøj kommune.
dato

Fejring af første spadestik for ny letbaneforplads

Mandag den 24. juni 2024 vil Ishøj Kommune markere et vigtigt skridt mod udviklingen af den nye letbaneforplads. Arrangementet finder sted ved Vejledalen 19, 2635 Ishøj fra kl. 14.30 til 15.30.

Ved denne lejlighed vil borgmester Merete Amdisen holde en velkomsttale, hvor hun vil byde alle fremmødte velkommen og dele kommunens vision for den nye letbaneforplads.

Kunstnergruppen YEARS vil også være til stede og præsentere deres tanker bag et unikt kunstværk, som er doneret af Ny Carlsbergfondet. Dette kunstværk vil blive en central del af den nye forplads.

For deltagernes komfort vil der blive serveret kolde drikke og snacks under arrangementet. Alle er velkomne til at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangørerne opfordrer til, at man kommer på cykel eller til fods, men der er også mulighed for parkering ved idrætscentret, for dem der ankommer i bil.

Evt. spørgsmål kan rettes til Laura Freyberg på laupe@ishoj.dk.

Kommende arrangementer som dette understreger Ishøj Kommunes engagement i at skabe gode infrastrukturer og kunstoplevelser for sine borgere.

https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/fejring-af-forste-spadestik-for-ny-letbaneforplads/

Kilde: Ishøj Kommune