Fantastisk stilling med plads til nærvær og 1:1 arbejde i Brøndby strand, dag- eller nattevagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om ordningen:

I Brøndby strand bor en lille dreng med sine forældre og sine to større søskende. Drengen lider af epilepsi, og da medicin desværre ikke slå anfaldene, er hans udvikling er meget bagud pga. dette. Drengens kognitive er svarende til 7-8 mdr. gammel baby.

På trods af udfordringer er drengen meget tillidsfuld og nem at skabe kontakt til. Han er sød og glad at være sammen med, og her får du derfor en stilling med et godt arbejdsmiljø og med en dejlig og kærlig dreng.

Den primære opgave består i at skabe et pusterum for forældrene, som har brug for afløsning for at kunne være mere tilgængelige for familiens øvrige to børn.

Drengen er ble-bruger og der vil derfor være personlig pleje.

Oplæring i drengens rutiner samt medicin vil foregå i hjemmet, og du vil blive klædt godt på til de opgaver der måtte være.Hvem er du?

Vi søger en aktiv og empatisk aflaster, som vil gøre en forskel en lille dreng og hjælpe ham og hans familie til en nemmere hverdag. Du er frisk på ture ud af huset og at finde ’’jeres’’ rytme.

Du behøver ikke en specifik uddannelse, men jobbet kræver at du er stabil og sætter en ære i at arbejde med høj faglighed. SSA, pædagog, ergoterapeut eller lignende vil blive foretrukket, og løn vil være efter gældende overenskomst.Ansættelse og vagter:

Familien har fået bevilget hvad der svarer til 15 timer pr. uge i dagvagt fordelt på 5 dage. Der vil være mulighed for både dag- og aftenvagt, og du vil have mulighed for selv at præge dit skema.

Familien har desuden fået bevilget 3 nattevagter pr. uge. Disse vagter vil være hvilende nattevagter, hvor der vil skulle reageres på eventuelle epileptiske anfald.Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår. Du bliver aflønnet efter eventuel uddanelse og der vil være tillæg for aften, nat og weekend.HUSK at skrive i din ansøgning, om du søger dag- nattevagt eller en kombination, samt ønsker til placering af dage/tidspunkt for vagter.Ansøgning og kontakt:

Ansøg stillingen hurtigst muligt via link, vi kalder nemlig løbende til samtale.Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ishøj Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=146246&DepartmentId=18993&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5785680

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet