En fælles familiepassion banede vejen

Foto: LEMA SYSTEM - SERVICE ApS // Nicolai Nielsen.
Profilbillede

I dag kan du møde Nicolai Nielsen, der sidder i administrationen og er økonomiansvarlig i LEMA System - Service ApS. Nicolai giver os et kort indblik ind i, hvem LEMA Systems egentlig er og i den passion der ligger bag firmaet.

LEMA System - Service ApS ligger i Ishøj og så sin spæde start i 1989. Firmaet er bygget op omkring to kernekompetencer: erhvervsrengøring og laboratorierengøring.

Men hvad gør så LEMA System - Service ApS helt speciel? Det er Nicolai ikke i tvivl om:

“Vi er altid på pletten og hvis vores kunder skulle stå og have flere ting, de ønsker udført, så løser vi det altid."

Nicolai uddyber hertil, at hvis man skulle beskrive deres ambition med én enkelt sætning, så ville det være følgende:

"Vi lever kort sagt af tilfredse kunder, længere er den ikke."

Og kunderne er alfa og omega hos LEMA System - Service, det er tydeligt. Dog er der også andre parametre, der gør dem unikke, lyder det fra Nicolai.

“Vores relation til kunden er det vigtigste for os og vores hovedfokus. Men derudover, så har vi selvfølgelig en hurtig reaktion, hvis vi har fejlet, og et meget konkurrencedygtigt prisniveau.”

En familie passion

At nå til at være det firma, som LEMA System - Service ApS er i dag, har været en rejse. Noget som Nicolai ser tilbage på:

“Familien har i mange år arbejdet med rengøring både som assistenter og som inspektører, og det lagde grundstenene for os.”

Men bare fordi vejen dertil var klargjort af familien, så kræver det et konstant fokus at følge de nye tendenser. Noget Nicolai vægter højt.

“Vi følger markedet og udviklingen nøje. Og så fokuserer vi altid på at have en tæt og professionel relation til vores kunder," fortæller Nicolai og understreger, at budskabet for ham og firmaet er klart: 

“LEMA System - Service er rengøring med personlighed.”

Du kan læse meget mere om LEMA System - Service på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg LEMA System - Service ApS på adressen Jægervangen 20, 2635 Ishøj.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LEMA SYSTEM - SERVICE ApS