Den store cykeldag i Ishøj kombinerer folkeafstemning og cykeltur

Foto: Ishøj kommune.
dato

Den 9. juni 2024 bliver der afholdt den Store Cykeldag i Ishøj, som er arrangeret af Cyklistforbundet i samarbejde med Ishøj Kommune.

Arrangementet starter klokken 10 på Ishøjs Stationsforplads og sammenfalder med Europa-Parlamentsvalget 2024. Derfor har man designet en særlig valgrute på cirka 20 km, som besøger alle valgsteder i kommunen. Ruten køres i et moderat tempo og inkluderer pauser ved hvert valgsted, hvor deltagerne har mulighed for at afgive deres stemme, hvis de medbringer valgkort.

For familier med børn eller de, der foretrækker en kortere tur, er der også en børnevenlig rute på 6 km, som dog ikke besøger valgstederne.

Borgmester Merete Amdisen vil byde velkommen, og ved Strandgårdsskolen vil udvalgsformand Kalbiye Yüksel holde en tale. Efter ruten afsluttes arrangementet tilbage på Stationsforpladsen.

Afslutningen byder også på en spændende lodtrækning om præmier for de deltagende cyklister. Ishøj Kommune ser frem til en aktiv og social dag med plads til deltagelse fra hele familien.

https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/kom-og-vaer-med-til-store-cykeldag-i-ishoj/

Kilde: Ishøj Kommune