Beboer i Ishøj: Sådan er det at bo her

Profilbillede

Beboer i Ishøj, Betina Meincke, fortæller her hendes oplevelse af, hvordan det er at bo i Ishøj. 

"For cirka 13 år siden flyttede min mand, jeg og vores 4-årige søn til Ishøj - faktisk for anden gang. Vi boede her også fire år tidligere inden Vejleåparken blev renoveret. Den gang var det ikke særlig hyggeligt eller et særlig fedt område af bo i, men vi vidste, at der var renoveret og vi skulle have en større lejlighed og ja, så flyttede vi tilbage til Ishøj. I dag 13 år efter er jeg og min familie så superglade for at bo her og kan slet ikke forestille os at skulle flytte herfra.

Det har givet os så sindssygt meget at bo her i Ishøj. Bare for at starte et sted - vi har fået mange gode venner. Vi har mødtes med mange forskellige mennesker til fællesspisning i vores kulturhus, hvilket er superhyggeligt, og vi elsker det.

Vores store søn har være mega heldig at være med i ildflueforløb, hvor han prøvede og være brandmand i en uge, hvilket gjorde, at han så efterfølgende blev brandkadet og så ungdomsbrandmand.

Han har danset hiphop i Urban Academy og fået en masse oplevelser ud af. Så har han været så heldig at have fået et lommepenge job i vores lokale købmand, hvor han var i 2 år, og nu arbejder i vores Rema1000.

Vi er så heldige at vi for 7 år siden fik min mine forældre til Ishøj også, og de er faldet rigtig godt til. De er meget positive over alle de ting, der er her Ishøj, og min mor er med i en gå gruppe i kulturhuset.

Her i september 2020 var jeg så heldig at min lillebror flyttede hertil med hans børn, så vi er samlet her i Ishøj.

Jeg elsker at bo her, da der er søde og venlige mennesker, der passer på hinanden.

Ishøj er kun 25 min fra Kbh., men alligevel er det et sted med skønne grønne områder og lidt ude på landet. Jeg elsker det.

Mange spørger mig: ”Hvorfor vil du bo i Ishøj? Det er da ikke fedt,” men jo, det er det. Jeg vil ikke bytte det for noget andet sted.

En ung fyr i opgangen ved siden af spurgte en dag min søn, ”Er det ikke dig, der har en knallert i cykelskuret?” Hvortil min søn svarer ”Ja, det er det,” så siger han ”I nat ved 2-tiden var der nogen, der var ved at bryde ind og stjæle den, men jeg fik dem jaget væk.” Min søn var glad og taknemmelig og siger ”Tusind tak, det er sødt af dig,” hvortil fyren svarer ”Selvfølgelig. Vi passer på hinanden!”

Så jeg vil kun sige en ting: Jeg vil ikke bytte det med noget andet, for jeg elsker at bo i Ishøj "


Kilde: Betina Meincke