0.B på Gildbroskolen vinder trafik-konkurrence i Ishøj

Foto: Ishøj kommune.
dato

Eleverne i 0.B på Gildbroskolen har vundet skolestartskampagnen Børn på vej i Ishøj

Den 29. november 2021 blev en stor dag for eleverne i 0.B på Gildbroskolen, da det blev offentliggjort, at de havde vundet trafikkonkurrencen Børn på vej i Ishøj. Konkurrencen, som er en del af skolestartskampagnen Børn på vej, er arrangeret af kommunerne og Rådet for Sikker Trafik med det formål at gøre skolebørn mere trafiksikre.

Initiativet er en del af en række tiltag fra Ishøj Kommune, der har som mål at alle børn skal kunne komme sikkert til og fra skole. I august blev der opsat plakater med det klare budskab 'Børn på vej' ved skolerne, og skolerne har undervist børnene i sikker adfærd i trafikken.

Alle 0. klasser har modtaget Min Trafikbog, som indeholder opgaver om sikker adfærd i trafikken. Opgaverne inkluderer for eksempel at finde den sikreste vej til skole og vise, hvordan cykelhjelmen spændes korrekt. Børnene skulle løse disse opgaver som en del af konkurrencen.

Ishøj Kommune har herefter udtrukket vinderklassen, som blev 0.B på Gildbroskolen. Eleverne modtog et diplom og et tilskud til klassekassen på 2.000 kr. som præmie.

Kampagnen Børn på vej lægger også stor vægt på, at børn i alle aldre skal lære at færdes sikkert i trafikken. Forældre opfordres til at træne trafik med deres børn, og der tilbydes også et gratis nyhedsbrev fra Rådet for Sikker Trafik med gode råd og øvelser. Forældre kan tilmelde sig nyhedsbrevet på sikkertrafik.dk/mitbarn.

https://ishoj.dk/aktuelt/nyheder/0b-pa-gildbroskolen-vinder-trafikkonkurrence/

Kilde: Ishøj Kommune